Gombák & Én

GYÓGYGOMBÁK TISZTA FORRÁSBÓL

Üdvözöllek az oldalamon, Gyöngyösi Sándor vagyok, biogazda. 1990 óta foglalkozom gombatermesztéssel. 2003-tól mint ellenőrzött ökogazdálkodó folytatom a gomba és egyéb mezőgazdasági növények termesztését. Gyógygombákkal egy ismerősöm kérésére kezdtem el foglalkozni. Elsőként a Ganodermát, magyar nevén pecsétviaszgombát termeltem öko gazdálkodóként. Minél többet tudtam meg róla, annál jobban ámulatba ejtett. Az ősi gyógymód eredményeit a modernkori kutatások és analitikai vizsgálatok is megerősítették. Mára négy különböző gyógygombát termesztek biogazdaságomban Fülöpjakabon.

 

Ismerkedj meg ezekkel a bámulatos gombákkal, melyek kulcsok lehetnek egy egészségesebb és hosszabb élethez.

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

Több mint 5000 éve ismerik és alkalmazzák a ganoderma gyógygombát

Ismertetők & Videók

KALANDOZZ A GYÓGYGOMBÁK VILÁGÁBAN

A gombák rendkívül különös élőlények nem sorolhatók sem a növények sem az állatok rendszertanába. Az élővilág egy önálló országát alkotják. Sokan nem tudják, de felépítésükkel és életmódjukkal az állatokhoz állnak közelebb. Már ősi korok emberi is jól ismerték a gombákat. Tudták, melyek veszélyesek, melyek ehetők, és melyek rendelkeznek gyógyító erővel. A legkülönbözőbb betegségek leküzdésében és megelőzésében képesek segítséget nyújthatni szervezetünknek. Legyen szó akár, szív és érrendszeri problémáról, fertőzések vagy gyulladások kezeléséről, méregtelenítésről vagy rák elleni küzdelemről. De a felsoroltak csak töredékei jótékony hatásaiknak. Ismerd meg őket közelebbről!

Show More
400 bioaktív hatóanyagot tartalmaz
GYÓGYÍTÁS A TERMÉSZET EREJÉVEL!

Kérdezd orvos szakértőinket:

DR. DÓDA ILDIKÓ

Ganoderma gomba fogyasztásával kapcsolatos telefonos tanácsadást Dr Dóda Ildikótól kérhet!
+36 (70) 634-0142
H-P: 13:00-15:00 között


Dr. Dóda Ildikó orvos/természetgyógyász magánrendelése:
Gyógy-Palota Magánrendelő, Szeged, Szent Ferenc u. 8.
Péntek 15 órától. Telefonos bejelentkezés alapján.

Programok & Események

ITT TALÁLKOZHATSZ VELÜNK

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertethessük a gyógygombákat és csodálatos hatásaikat. Országszerte szervezünk előadásokat, melyekre orvosszakértőket is megszoktunk hívni. Rendszeres kiállítók között vagyunk több hazai rendezvényen is. Gazdaságunk nyitott gazdaság. Folyamatosan fogadunk látogató csoportokat, így a helyszínen megtapasztalható mit jelenet az öko gazdálkodás és a bio termesztés. Üzemlátogatás keretén belül pedig bepillantás nyerhető a színfalak mögé.

 
 

Kapcsolat

BIOGAZDASÁG: 6116 FÜLÖPJAKAB, TANYA 628

BIOGOMBA@BIOGOMBA.HU / TEL: 06-20-587-4121, 06-20-237-7590

Facebook

Legyél tagja a vásárlói klubnak
és élvezd az előnyőket!
Regiszrálj hírlevelünkre!

YouTube

Viszonteladóink

Viszonteladóknak

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.

Bio gyógygombáink:

©2018-2021 by biogomba.hu Az oldal tartalma kizárólag a biogomba.hu engedélyével használható fel, beleértve az információkat, képeket és a nem youtube.com-on tárolt videókat vagy más digitális anyagokat. Az oldalon található szövegek tájékoztató jellegűek, folyamatos szerkesztés alatt állnak.

logo.png
  • Blogger - White Circle
DSC_2787_edited