A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.

Bio gyógygombáink:

©2018-2020 by biogomba.hu Az oldal tartalma kizárólag a biogomba.hu engedélyével használható fel, beleértve az információkat, képeket és a nem youtube.com-on tárolt videókat vagy más digitális anyagokat. Az oldalon található szövegek tájékoztató jellegűek, folyamatos szerkesztés alatt állnak.

"A Bigomba mindenhol velünk"

Fotópályázat

Játékra hívunk kedves Olvasó és Ganoderma kedvelő!

 

Készíts Biogomba őrleményedről vagy termékeidről egy jó fotót a természetben, munkahelyen, iskolában vagy akár különleges helyeken és nevezz vele fotópályázatunkra! Ha vállalod, hogy Te is szerepelsz a képeken annak külön örülünk :)

 

A fényképet küld el nekünk a biogomba@biogomba.hu e-mail címre 2019. 08. 31-ig és 2019. 09. 01-én közzétesszük Facebook oldalunkon külön a játékra létrehozott albumba, melyben 2019.09.13 18:30-ig lehet szavazni like-al a képekre.

 

A legtöbb kedvelést elérő kép a közönség díjas versenyző egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványunkat nyeri. Mi, mint szervezők ezen kívül választunk egy számunkra kedvenc képet amit szintén egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal díjazzunk.

A képeket a biogomba@biogomba.hu e-mail címre várjuk! Tárgy mezőbe írd be A Ganoderma mindenhol velünk!
Fontos, leveledben kérlek küld el nekünk pontos neved és telefonszámod, hogy a későbbiekben be tudjunk azonosítani és értesíteni tudjunk nyeremény esetén. 

FOTÓPÁLYÁZAT HATÁRIDEJE AUGUSZTUS 31!
TE ELKÜLDTED MÁR A KÉPET A KEDVENC BIOGOMBÁS TERMÉKEDRŐL?

MINDEN PÁLYÁZÓ
TEA ÉS KÁVÉ KÓSTOLÓT KAP!

ITT AZ IDŐ! FOTÓZZ!!!
VEDD ELŐ A FÉNYKÉPEZŐ KÉPED, VAGY A TELEFONOD MOST

A fotókat a biogomba@biogomba.hu email címre várjuk!!!

  • Blogger - White Circle