top of page

Milyen mellékhatások léphetnek fel a ganoderma gomba fogyasztása esetén?

A termék javasolt adagban történő alkalmazása során különösebb mellékhatások jelentkezésével nem kell számolni. 

Egyéni reakciók, allergiás tünetek (pl. szájszárazság, hányinger, emésztési zavarok, hasmenés) esetlegesen előfordulhatnak. Ilyen esetben hagyja abba a termék fogyasztását, szükség esetén kérjen tanácsot orvosától. 

Hároméves kor alatt, illetve terhesség és szoptatás idején fogyasztása nem javasolt. Ha gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. 

Különösen óvatosan járjon el bizonyos nyugtatók, vérnyomáscsökkentők és véralvadásgátló gyógyszerek (Syncumar, Marfarin) szedése esetén, ilyen esetben szintén kérje ki orvosa tanácsát. 

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Jelen információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az Ön állapotával kapcsolatos hivatalos orvosi állásfoglalást, szakvéleményt.

Kérdéseivel forduljon orvosához vagy az alábbi honlapon feltüntetett szakembereinkhez. 

Az őrlemény fogyasztása nem helyettesíti az egészségtudatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és életmódot, vagy az orvosa által előírt gyógyszeres vagy egyéb kezelési módokat. 


Az őrlemény az Ön egészségét, az egészséges életmódot, az egészséges öregedést szolgáló bio minősítésű, természetes eredetű, 100%-ban magyar alapanyagokból előállított egészségbarát termék! 

bottom of page