top of page

A Ganoderma gomba

Az eddig elvégzett nagyszámú in vitro és in vivo tudományos és klinikai vizsgálatok eredményeinek figyelembevételével joggal állítható, hogy a Ganoderma lucidum  egészségmegőrzést segítő, „ősi, gyógyító növény”, mely segíthet a modern kor emberének a fokozott kihívások ellenére is megőrizni és javítani az egészségi állapotát. A ganoderma az egészségtudatos táplálkozás és életmód természetes támogatója.

Milyen pozitív hatásai lehetnek a ganodermának az elérhető kutatási eredmények alapján?

 • támogatja az immunrendszerünk működését, ezáltal segíthet megvédeni bennünket az immunrendszerünket ért támadásoktól

 • csökkentheti a gyulladásos folyamatok rizikóját

 • jó hatással lehet az idegrendszerünk működésére, ezáltal csökkentheti a korfüggő idegrendszeri betegségek és memóriaproblémák előfordulását, lassíthatja azok kialakulását

 • támogatja a máj egészséges működését, a méregtelenítő folyamatokat

 • számos vizsgálat igazolta antimikróbás hatását, ezért előnyös lehet a különböző fertőzések rizikójának csökkentésében

 • adaptogén hatása révén enyhítheti a stresszhatásokat, ezáltal pihentetőbbé teheti alvásunkat

 • támogatja a szív- és érrendszerünk egészséges működését, ezáltal hozzájárulhat hosszú, egészséges életünkhöz

 • csökkentheti a 2. típusú cukorbetegség rizikóját és az inzulin-rezisztenciát, azok szövődményeivel együtt

 • csökkentheti az asztmás és allergiás megbetegedések rizikóját, kedvezően befolyásolhatja azok lefolyását.

Legyél tagja a vásárlói klubnak
és élvezd az előnyőket!
Regiszrálj hírlevelünkre!

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

Eddig több mint 400, pozitív élettani hatású, egészségbarát, bioaktív fitokémiai hatóanyagot  azonosítottak
a ganoderma gombában

Ganoderma és a daganatok

A 2014-ig rendelkezésre álló tudományos vizsgálatok és gyakorlati tapasztalatok alapján a daganatos betegségben szenvedők kiegészítő terápiás készítményeként az alábbi területeken érdemel megfontolást a ganoderma használata:

 

 • Az immunrendszer támogatása révén a szervezetünk immunrendsze-rének védekezését erősítheti, így segíthet megvédeni bennünket a daganatsejtek képződésétől és növekedésétől.

 • Kemoterápiás és radioterápiás kezelések mellett is használható, mert a klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a betegek fáradtságérzetét, étvágytalanságát enyhítette, illetve csökkentette a fertőzések kialakulásának veszélyét is. Javíthatja a daganatos betegek életminőségét, enyhítheti fáradékonyságát, alvászavarát, ezzel is hozzájárul a hosszabb és boldogabb élethez.

Az elmúlt évek alatt számtalan betegtapasztalat is összegyűlt a ganodermával kapcsolatban, ez számunkra még sokszor a tudományos vizsgálati eredményeknél is fontosabb!

Nézd meg rövid videónkat a ganodermáról!

A videóból azt is megtudhatod miért fontos, hogy ha Ganoderma gombát fogyasztasz azt biogazdaságban termeljék!

BIO GANODERMA ÖRLEMÉNY

A ganoderma pozitív hatásainak alapvető feltétele a megbízható, standardizált minőségű gomba és az abból készült gombatermékek, ami csak BIO körülmények között, organikus termeléssel biztosítható. A ganoderma fokozhatja a szervezet természetes méregtelenítő-kiválasztó folyamatait, ezért fokozatosan szoktassa hozzá szervezetét a fogyasztásához.

FIGYELMEZTETÉS!
Gombára és gomba spórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt. Jelen információk csak tájékoztató jellegűek. A Bio gyógygomba őrlemény nem gyógyszer, használata nem helyettesíti az orvosi terápiát, maximum kiegészítheti azt.  Tartsa be a leírásban foglaltakat és ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Jelen termék fogyasztása nem helyettesíti az egészségtudatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot, vagy az orvosa által előírt gyógyszeres és egyéb kezelési módokat.

bottom of page