top of page

Biogomba gasztrokalandok Gyöngyösi Sándorral 

Induljon jól a reggel - Gyógynövényes ganodermás tea

Sziasztok! Mindenkinek meg van a saját reggeli rutinja. Most én felfedem a titkom :) és megmutatom az enyémet. Gyógynövényes tea Gyöngyösi Sándor módra. Fogadjátok sok szeretettel!

Fantasztikus gombaleves Gyöngyösi Sándor módra

Most egy nagyon egyszerű, mégis nagyszerű gomba leves készítését szeretném veletek megosztani. Remélem kedvet kaptok hozzá! Gasztro kalandra fel!

Grillezett bio shiitake gomba sajttal a la Gyöngyösi család

A grillezett Shiitake a család egyik nagy kedvence. A videóban látható receptet mindenki könnyedén a saját ízlésére formálhatja. laktató Próbáljátok ki ti is, nem hétköznapi gasztro élmény!

Budai Péter séf járt nálam...

Úgy gondolom, hogy Budai Péter neve mindenki számára ismert. Egy igazi konyhaművész. Nyáron abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy újra felkeresett és biogazdaságunkban termelt alapanyagokból egy könnyed mégis íz gazdag salátát "dobott" össze.

A Shiitake pástétom

A család nagy kedvence. Egy igazi vendégváró különlegesség! Nagyon gyorsan elkészíthető és egyszerű. A Shiitake fűszeres és fokhagymára emlékeztető illata és íze tökéletes pástétom alap. Friss pirítósra kenve, paprikával és paradicsommal díszítve egyedi kulináris élmény! Érdemes otthon is kipróbálni!

Gasztroangyal - Gombafinomságok

Borbás Marcsi műsorában, a Gasztroangyalban gombalevest készített Légli Attilával.Közben felkeresték Gyöngyösi Sándort is, akivel ízletes gombafinomságokat készítettek. Grillezett shiitake kalapot, és gombapástétomot sütöttek. 

Forrás: Gasztroangyal

Regisztrálj hírlevelünkre és elsők között kapod a friss recepteket!

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel sem bombázunk.

bottom of page