Előadás Püspökladányban! 

Előadók:
Gyöngyösi Sándor – biogazda
Prof. Dr. Dinya Zoltán – egyetemi tanár, hatóanyag kutató

 

Helyszín: Püspökladány, Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központ (Bajcsy-Zsilinszky u. 2/2)
Időpont: 2016.05.07, 15:00

Megismerhetsz négy különleges gyógygombát és azok hatásait a szervezetre: a Ganodermát, a Siitake-t, Gyapjas tintagombát és Süngombát. A rendkívül érdekes és hasznos előadás mellett lehetőséget biztosítunk, hogy témáinkkal kapcsolatos kérdéseidet akár személyesen is feltehesd előadóinknak. Ritka lehetőség érdemes élni vele!
 

Miért érdemes még eljönni?
A helyszínen megkóstolhatod gyógygomba készítményeinket, és rendkívüli akciókkal és kedvezményekkel is készülünk az előadásunkon résztvevők részére.

 

Az előadásra a belépés díjtalan!
 

Egy gyógygomba, melyért hadat üzentek:
A Ganoderma gomba talán legfontosabb tulajdonsága, hogy támogatja az immunrendszer működését, ezáltal segít, hogy szervezetünk védőpajzsa minél inkább ellenállóvá váljon az őt ért negatív hatásokkal szemben. Emellett csökkentheti a gyulladásos folyamatokat, jó hatással van az idegrendszer működésére, segíti a méregtelenítő folyamatokat, enyhíti a stressz hatásokat, ennek köszönhetően pihentetőbb alvást tesz lehetővé. Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését, csökkenti a cukorbetegség, az asztmás és allergiás megbetegedések rizikóját, illetve már kialakult kórképek esetén kedvezően befolyásolja azok lefolyását és mérsékli a szövődményeket.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.

Bio gyógygombáink:

©2018-2021 by biogomba.hu Az oldal tartalma kizárólag a biogomba.hu engedélyével használható fel, beleértve az információkat, képeket és a nem youtube.com-on tárolt videókat vagy más digitális anyagokat. Az oldalon található szövegek tájékoztató jellegűek, folyamatos szerkesztés alatt állnak.

logo.png
  • Blogger - White Circle