top of page
mushroom-gf2f296029_1920.jpg

Biogomba Gasztrokalandok 

Fotópályázat

Játékra hívunk kedves Olvasó, és Ganoderma kedvelő!

 

Készítsd el kedvenc gombás ételed majd készíts róla egy gusztusos képet és küld el nekünk! Az gomba elkészítési módja bármi lehet. Grillezés, bográcsozás, sütés, főzés, párolás vagy bármi egyéb, Te döntesz.

 

Figyelem! Az első 10 beküldőt legújabb termékünkkel a Bio Reishi & Kandilla fényvédő krémünkkel ajándékozzuk meg.

 

A fotópályázat menete:

Az ételről készült képet küld el nekünk a biogomba@biogomba.hu e-mail címre 2022.08.31-ig és 2022.09.03-án közzétesszük Facebook oldalunkon külön erre a fotópályázatra létrehozott albumba. Az album képeire 2022.09.09 18:30-ig lehet majd like-al szavazni. A legtöbb kedvelést elérő kép a közönség díjas versenyző egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványunkat nyeri. Mi, mint szervezők ezen kívül választunk egy számunkra kedvenc képet, amit szintén egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal díjazzunk. Az eredményeket 2022.09.10-én tesszük közzé Facebook oldalunkon.

 

Beküldés menete:
A képeket a biogomba@biogomba.hu e-mail címre várjuk. Tárgy mezőbe írd be, hogy Biogomba Gasztrokalandok és az megfotózott étel nevét! Ha a receptet is elküldöd leveledben azt külön megköszönjük. Fontos, hogy leveledben küld el nekünk pontos neved és telefonszámod, hogy a későbbiekben be tudjunk azonosítani és értesíteni tudjunk nyeremény esetén.

 

Azok, akik pályáznak levelük elküldésével kijelentik, hogy nyereményjáték szabályzatunkat elolvasták és az abban foglaltakat elfogadják.

vargánya vöröslencsével.jpg
bottom of page