top of page

Új kiállító a Biogomba nyílt napon!

A Hovány Csoport prémium márkái bemutatnak 2 különleges modellt: az exkluzív, mással össze nem téveszthető X-osztályt, melynek impozáns orrát a középen elhelyezett Mercedes csillag emeli ki, a markáns fényszórók, a széles sárvédők és a kivételes formaterv pedig domináns megjelenést kölcsönöz neki. Továbbá a biztonságban élen járó, intelligens technológiákkal felszerelt, letisztult skandináv dizájnú, év autója díjnyertes Volvo XC40-et.

Prémium környezet – most pick-upokhoz is: mindenekelőtt a dióbarna vagy fekete bőr kárpitozással és a nagy díszítőelemmel a vízszintes elrendezésű műszerfalon az X-osztály a pick-upoknál teljesen újszerű exkluzivitást ér el. Menet közben a Mercedes-Benzre jellemző kényelmet élvezheti, intuitívan elhelyezett kezelőszervekkel, modern multimédia-rendszerrel és a Mercedes me connect kapcsolattartási szolgáltatásaival. Forró túrákon az utastér klimatizálása, a sokféleképpen beállítható és kényelmes első ülések, valamint a komfort futómű segít, hogy mindig jó formában maradhasson. Ha pedig szűk a hely, a 360°-os kamerával ellátott Parkolás csomagnak köszönhetően mindent áttekinthet.

Emberközpontú technológia a Volvo XC40 fedélzetén. A könnyen kezelhető központi érintőképernyőtől a nagyfelbontású műszerfali kijelzőn át a normális beszédtempót értelmezni képes hangfelismerésig minden arról szól, hogy egyszerűbbé tegyük az életet. Az egész olyan magától értetődő, mint egy mobiltelefon kezelése.
A Volvo XC40 minden kiviteléhez alapfelszerelésként kínált City Safety folyamatosan figyel Ön helyett. Észleli az előttünk lévő járműveket, gyalogosokat, kerékpárosokat és nagytestű állatokat, és figyelmeztet, ha ütközés fenyeget. Ha a vezető nem reagál időben, a City Safety automatikus fékezéssel segít elkerülni az ütközést, vagy enyhíteni annak következményeit.

bottom of page