Az eddigi legsikeresebb BIOGOMBA NAP volt a 2018-as!

Köszönjük nektek!


Immáron évek óta hagyomány, hogy május utolsó hétvégéjén megnyitja kapuit a látogatók előtt Gyöngyösi Sándor biogazda. Nagyon sokan döntöttek úgy ebben a gyönyörű nyárias időben, hogy meglátogatják Európa egyik legnagyobb bio minőségű gyógygombákat termesztő helyét Fülöpjakabon.

Az egész napos rendezvény során a bio gyógygomba termesztés teljes folyamatát szakavatott vezetők magyarázatával lehetett megnézni, kérdésekre választ kapni. 


A bio gyógygomba egészségügyi hasznosságával, immunerősítő jótékony hatékonyságával, a különböző kapcsolatos tudományos  kutatások eredményeinek bemutatásával neves előadók – Dr Csomai Zita, Prof. Dr. Dinya Zoltán MTA doktora, Dr Dóda Ildikó - előadásain keresztül lehetett megismerkedni, minden esetben "telt házas" előadásokon.
A látogatók ingyenes termék kóstolókon vehettek részt: teák, kávé, gombás kenyérlángos, valamint Hámori Árpád alma és cékla léjét kóstolhatták meg. 


A helyszínen lehetőség volt a termesztő bio gazdától és munkatársaitól, az előadóktól  szakmai tanácsokat kérni és kapni. 


A hangulatos Farm fái alatt rendezett kerti partin jól esett az ebéd mindenkinek.
S mindezt tetézte a bio tájjelegű vörösbor kínálat a csongrádi Bodor borászattól.
Az idelátogatók a Hovány autószalon kínálatával tesztvezetésen vehettek részt.
A kis és nagy gyermekek íjászkodhattak, keramikus vezetésével agyagot formázhattak. Délután mindenki arcára mosolyt rajzoló bohócok segítségével óriás buborékok repkedtek.
A nap folyamán más egészséges életmódot segítő szakemberekkel és termékekkel is megismerhettek az érdeklődők, így Nagy Ervinné homoktövis készítményeivel, az Ősi magnézium termékcsaláddal, a Pi víz technológia jelentőségével Kovács Imre az „Ez víz” jóvoltából, valamint erdélyi só készítményekkel.
 
A nap fénypontjaként a tombola sorsoláson értékes ajándékok találtak gazdára. A fődíj az ANDROMÉDA TRAVEL UTAZÁSI IRODA görögországi szállásfelajánlása volt.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, hogy ez a csodálatos nap létrejöhetett. 
Köszönettel tartozunk a segítő családtagoknak, barátoknak, képviselőinknek, alkalmazottainknak és a támogatóknak!

Gyöngyösi Sándor és felesége

Fantasztikus nap volt köszönjük nektek!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.

Bio gyógygombáink:

©2018-2020 by biogomba.hu Az oldal tartalma kizárólag a biogomba.hu engedélyével használható fel, beleértve az információkat, képeket és a nem youtube.com-on tárolt videókat vagy más digitális anyagokat. Az oldalon található szövegek tájékoztató jellegűek, folyamatos szerkesztés alatt állnak.

  • Blogger - White Circle