top of page

Gyöngyösi Sándor videó arhívum

Az öko gazdálkodásról

Küldetésem minél több emberhez eljuttassam az öko gazdálkodás szemléletét és megmutatni milyen értéket jelent. Szomszédommal Nemes Mátyással most az OzoneTV – Egyenlítő című műsorába kaptunk meghívást.

Forrás: OzoneTV

Gyöngyösi Tanya

 A Homokhátsági gazdálkodókat bemutató Kamra-Túra sorozaton belül készült egy rövid kis portré film. Fogadjátok sok szeretettel!


Forrás: biogomba.hu

Origo.hu

 A patyolat-tiszta keltetőkben futurisztikus élőlényeket találtunk, a biogazda maga mesélte el, hogyan lett fűszergomba-termesztőből a jótékony hatású gombák közép-európai szakértője.


Forrás: origo.hu

MTV híradó

Népbetegségeket gyógyító kínai pecsétviaszgombát termeszt Gyöngyösi Sándor. Európában egyedülálló módon vegyszermentesen. A gomba ereje a spórájában van, fogyasztása kitűnő immunerősítő és sejtregenáló hatással bír.

Forrás: MTV videótár

TV2 - Aktív - Csodaszer a rák ellen?

A betegség elkerüléséhez az első feladat a megelőzés, és az egészséges életmódra való törekedés. Megelőzhetjük a bajt, ha helyesen táplálkozunk, tudjuk mit eszünk és iszunk.Erősítjük immunrendszerünket mozgással és vitaminokkal és egyéb immunerősítőkkel mint például a ganoderma vagy magyar nevén pecsétviaszgomba.

Forrás: TV2 videótár

Duna TV - Ganoderma a kínai csodaszer

A ganoderma gombát több évezrede használják kedvező hatása miatt. Kínai és japán császárok még háborúztak is érte, ritkasága és ereje miatt nagy értéknek számított. Európában egyedülálló módon Gyöngyösi Sándornak sikerült előállítani ökológiai úton.

Forrás: Duna TV videótár

Gasztroangyal - Gombafinomságok

Borbás Marcsi műsorában, a Gasztroangyalban gombalevest készített Légli Attilával.Közben felkeresték Gyöngyösi Sándort is, akivel ízletes gombafinomságokat készítettek. Grillezett shiitake kalapot, és gombapástétomot sütöttek. 

Forrás: Gasztroangyal

Kóca TV - Agrárpercek - Interjú Gyöngyösi Sándorral

Ahhoz hogy a gomba bio legyen, Sándor saját alapanyagokat használ fel, amelyek természetesen a saját öko gazdálkodásából kerülnek ki. A gomba germánium tartalma magas, az őrölt gombaport többek között sugárkezelés mellé, szív és érrendszeri betegségeknél kiegészítő kezelésként, máj méregtelenítésénél, cukorbetegség esetén a cukor szintjének stabilizálásában segíthet.

Domján László beszélget Gyöngyösi Sándorral

Interjú Gyöngyösi Sándorral a gomba gyógyhatásairól. A „csodaszer”, és néhány érdekes történet ami miatt akár így is nevezhetjük. Szó esik a mellékhatásokról, az adagolásról, az ellenjavallatokról.

bottom of page